Gasten vertellen:

Ik vind jullie gastvrijheid en passie super om te ervaren, geen gepush om dingen te volgen. Ook het eten en drinken vind ik fantastisch! Vraag voor n glaasje wijn gerust 2 ipv 1 schelpje! 

De excursies waren top!

 

Ik heb volop genoten Mirjam en Alfred, super bedankt en ik ronsel ondertussen wat nieuwe aanmeldingen😊

Liefs, tot gauw! Joki.😘😘

 

 


Het zwembad is echt de  moeite. Mbt de dans en percussie workshops, heel leuk dat het een lokale groep was. Reuze enthousiaste mensen en we hebben ook nog gelachen. In t begin was t even aftasten maar ze hadden al vrij snel door wat ons niveau was, namelijk nul, nu ja, 1 dan 😃 . Heb me goed vermaakt en zo af en toe leek het ook nog ergens op.  Met de communicatie ging het ook prima. Maar we hadden ook best wel wat Franstaligen in onze groep natuurlijk. En die “ voorstelling” aan het eind met die pakjes…. Hilarisch.

 

De zang workshops vond ik ook heel fijn. Ik vind dat ik niet kan zingen maar eigenlijk ging het best wel. Het is denk ik wel handig als de teksten op papier komen, of beter nog,  dat Alfred ze op een schoolbord schrijft oid., voor het beste karaoke effect 😊 Want we waren best veel tijd kwijt met teksten opschrijven en iedereen heeft wat anders genoteerd.

 

Het ging ook allemaal min of meer organisch in elkaar over, dat ging goed.  En t was leuk dat alles in de tempel paste. Geeft toch wel sfeer. De combi van workshops met toeristische dingen werkte geloof ik ook erg goed voor deze groep.

Behouden thuiskomst voor Alfred en succes met de volgende reis. Gaat helemaal goed komen!

 

Met vriendelijke groet,

Ellen Rienks

 

Helemaal enthousiast van mijn reis naar Benin met Jambo Afrika teruggekomen. We hebben fantastisch les gehad van fenomenale Beninese trommelaars en dansers. Naast de lessen ook leuke excursies aangeboden en we zijn verrast met een bezoek aan een indrukweekend ritueel. |Hierbij was veel muziek en dans het was in een nabijgelegen dorp. Veel kennis opgedaan van gebruiken en de levenswijze van de Beninse cultuur. We werden heerlijk verzorgd met goed eten en drinken. Ik vond het heel fijn om op deze manier kennis te maken met Benin.

Eveline Bouwhuis


Hallo Mirjam,

mijn feedback voor jullie:

geweldige vakantie gehad!

Het eten was top!

De accomodatie ook. Ik was blij met water, muggennet en ventilatie. 

Fijn vond ik ook het gevoel welkom te zijn bij jullie, alles was makkelijk en kon, de sfeer op de compound was fijn, het was een fijne plek om te zijn, zo in het groen.

Je speelde goed in op de behoeftes van de groep.

Het programma zang, dans en muziek voldeed helemaal aan mijn behoeften. M vr gr Caro Matla


Een heerlijk verzorgde reis waar je authentiek Benin beleeft. Van culturele uitstapjes tot een spa dag. Een fijne compound waar je alles vindt wat je nodig hebt. Heerlijke maaltijden en een frisse duik horen bij de dagelijkse routine. Dikke complimenten aan de muzikanten, dansers, crew op de compound en Alfred en Mirjam. Een reis die we niet gaan vergeten.

Jan en Rayline