We burn down the stage!

Opening en/of eindconcert.

Voor of na een workshop dag is er niks leukers dan een enthousiasmerend of ontladend concert van de artiesten die de workshops doen. Dit kan uitgevoerd worden in een theaterzaal, aula, sporthal en in de zomer zelfs buiten.

 

Jambo theatershow:  60 min.

Afhankelijk van je budget kun je kiezen voor een cast van 3 of 6 artiesten. De ingrediënten zijn:

gemaskerde dans, waterdrums, bodypercussie, koebelpercussie, een voorouder ceremonie en natuurlijk meerstemmige vocals en pittige percussie.

 

Upside down (Black live matter)

Unieke productie voor het V.O., foto's in combinatie met muziek. Na de show is er een nagesprek want er wordt veel los gemaakt.

 

Polonaise:

Dancing in the street, dat is het gevoel wat dan ontstaat. 

Na een workshop dag is iedereen uitgelaten. HET moment om met zijn allen door de school te dansen. De artiesten gaan voorop met hun instrumenten en de leerlingen volgen.

 

Presentaties:

Met name voor het CKV  kunnen presentaties van de workshops wenselijk zijn. Klas na klas presteert op een podium en desgewenst is er een jury van artiesten die de groepen beoordeeld. 

 

Voor het primaire onderwijs is het de gelegenheid om ouders en/of buurtbewoners uit te nodigen. Zij vinden het fantastisch en zijn enorm trots op de prestaties van hun kinderen.

 

Checklist:

  • Podium of verhoging
  • Kleedkamer
  • Headsets of  2 draadloze microfoons met standaard

Primair onderwijs

Voortgezet onderwijs