Djembe workshop op locatie voor bedrijven.

workshop djembe met professionele afrikaanse artiesten voor de ultieme teambuilding

De djembe workshop is de populairste workshop. Het is de meeste effectieve workshop omdat het grenzen overstijgt. De verwachtingen van jezelf en van je collega's zijn de veilige grenzen waarbinnen je functioneert. Een stimulerende workshop helpt je om hier over heen te gaan en jezelf te overtreffen. Elk mens streeft naar spontaniteit en vrijheid, met name op je werkplek is dit gevoel belangrijk. 

 

Een workshop djembe met solo's resulteert in een nieuwe manier van communiceren. Non verbaal en met een hoog energie niveau ontstaat een ritme.  We verkennen de diversiteit aan talent wat in een team aanwezig is en benutten dit.

 

De djembe workshop brengt inzicht. Het is een dynamisch proces en het groepsgevoel wordt sterker. Met humor, kennis en enthousiasme wordt  de workshop djembe een prachtige tool. 

 

Alle artiesten hebben muzikale en Afrikaanse roots, dat garandeert authenticiteit en veel variatie. De instrumenten die tijdens de workshop djembe worden gebruikt zijn allemaal handgemaakt. De ritmes zijn swingend en liftend en natuurlijk wordt er bij gezongen!

 

Dit zingen geeft een extra dimensie. De Afrikaanse liedjes hebben bijzondere symbolische betekenissen die het effect van de djembe workshop verhogen. Ga je voor goede sushi naar een cafetaria?

Hierom is Jambo Afrika 'the place to be'  voor djembe workshops.

 


Een djembe workshop op locatie is ideaal. Met onze bussen komen we overal in het land. We hebben onze eigen locatie relaties en natuurlijk kunnen we je helpen bij bijzondere wensen.De beleving is een combinatie van de activiteit plus de omgevingsfactoren. Beiden zijn belangrijk.