Jambo Afrika

 Better together


Concerten/artiesten, reviews <<   Old ways will not open new doors


Gelukkig was hij wel op tijd voor het optreden.

Verder was alles uitstekend en ben erg tevreden.

Prima mannen om mee te werken!

Groetjes, Marc Totaal Theater Den Bosch

De muzikanten van Jambo Afrika zorgde voor een hele speciale sfeer tijdens onze avondopenstelling in Expeditie Zoo Parc Overloon. Door het hele park was het getrommel en gezang te horen, waardoor je je nog meer op expeditie waande. Van de bezoekers kregen we erg leuke en positieve reacties over de entourage tijdens de avond. Met vriendelijke groet,

Steven van den Heuvel 1e medewerker Dierverzorging/Facilitaire Dienst


Beste Mirjam, we hebben enorm genoten van het optreden. Ik vond dat ze het erg goed deden! Super. Niet al het publiek deed mee maar een deel gelukkig wel. Heel fijn dat ze bij ons wilden optreden. Het was een succesvolle avond.

Nogmaals veel dank. ik heb alle drie de heren een kleine attentie gegeven (tasje met wat cadeautjes en een fles wijn).

Hopelijk zien wel elkaar ook weer in het nieuwe jaar in Burgers’ Zoo, Bertine van Hooff-Nusselder

"Hoewel het "no stress" van Alfred nog niet altijd doorkwam, hebben we er toch wat van gemaakt. En we waren blij dat we zoiets moois samen konden maken. De MT-dagen waren een succes en de zang en djembe onder de enthousiaste leiding van Afred was een belangrijke bijdrage. We praten er nog over. Dus wat ons betreft was het helemaal naar wens.

M.vr.groet, Maria Vincent management assistant Ola Productie B.V. Hellendoorn"

Het was een prachtig optreden en er zijn vele positieve reacties binnen gekomen. .Wil graag op de hoogte blijven van alle mogelijkheden.
Vriendelijke groet van Caroline Kuppens  Open lucht theater De Klaproos Wolfheze

Dag Mirjam, Wij en zeker onze baas hebben genoten van de Afrikaanse klanken bij aankomst. Prachtige instrumenten ook.

Bij het interactieve deel dacht ik aanvankelijk; dit gaat lang duren en de lat wordt wel hoog gelegd maar daardoor zijn we wel tot een mooi resultaat gekomen.Hartelijk dank en fijne vakantie. Iepke Jansen

Met vriendelijke groet, 

Wat was het weer een succes! Kodjo en Alfred wederom bedankt voor jullie bijdrage afgelopen donderdag! Wij maken altijd graag gebruik van jullie diensten binnen ons museum. Heerlijke combinatie van zang en muziek. Tot de volgende keer!!!! Afd. Reserveringen Afrika Museum

Dag Mirjam, Iedereen is dik tevreden over het optreden van Voodoo Vibes. Zij hebben gezorgd voor een goede en sterke afsluiting van het Mifgash festival.

Dus wie weet wat de toekomst nog brengt.

Succes&vriendelijke groeten,

Henk van der Zand Evenementenbureau

"Jambo Afrika heeft een optreden gedaan voor onze General managers meeting van Mövenpick hotels wereldwijd. De artiesten waren flexibel een paste zich prima aan tijdens de avond. Erg goed in het opbouwen van een climax en het publiek er in te betrekken. Uiteindelijk stonden ze alle 100 op de dansvloer een Afrikaanse dans te doen! Prima georganiseerd, en precies wat we zochten. groet Daniel Kaan Director of Food & Beverage Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre"

Hallo Mirjam,

Ja, het zit er op deze editie. Wij zijn zeer tevreden over wat we hebben neer kunnen zetten, ook over Jambo hoor ik alleen maar goede geluiden.De bezoekersaantallen hadden we vooraf iets hoger ingeschat, maar toch nog wel succesvol evenement geweest. Klaas-Jan Leininga Manager educatie en beleving

Wil je namens ons de Afrikaanse band aub bedanken voor afgelopen zaterdag? Ik heb er echt veel leuke reacties op gekregen en ook Mario vond ze erg leuk en goed!!! Ook voor jou uiteraard nog een dankjewel voor het meedenken en regelen!

Alvast bedankt. Grtn,

Karin

Beste Mirjam,We hebben genoten van de muziek; het paste goed in de sfeer die we voor ogen hadden. De mannen hebben fijn gespeeld en communicatie ging soepel. Enige feedback dat geluid iets te hard was voor wie wilde praten in de zaal. Achteraf was versterking misschien niet nodig of iets minder. 

We waren zeer tevreden. Groet, RietTosca en wij waren erg tevreden over beide heren. Zij hebben zowel in het danscafe downtown als in het theater enorm hun best gedaan en de kinderen vonden het fantastisch. Geen verbeterpunten dus. Met vriendelijke groet,

Ernst-Jan Beck Studio AalsmeerIk kan me alleen maar aansluiten bij de reactie van Martijn; we zijn uitermate tevreden. In de aftermovie van het Cultuurfeest komt de workshop Bodypercussie een paar keer terug; zo kun je de reden van onze tevredenheid terugzien.Dank voor de samenwerking en met vriendelijke groet,

Willie Kerkhof

Programmeur/Producent Cultuur op de campus.


"Opening Nationaal Food congres Kurhaus. "Jambo Afrika heeft op authentieke wijze met zang, trommels en dans de opening van het Nationaal Food congres verzorgd. Alle leden van de groep waren in witte kleding waarbij het bovenlijf voorzien was van bodypainting wat het geheel een zeer fraaie uitstraling gaf. Het overweldigende en meeslepende van deze groep en hun muziek maakte dat iedereen stil was en meteen bij de les. Een geweldig begin van het congres".

Team Business Connected organisatie Nationaal Food Congres."


"Het feest was hardstikke leuk ! Het dak ging eraf. Je man en partner hebben het leuk gedaan, het was een leuk welkom voor onze gasten (in stijl!)

Liesbeth Nulder Senior Accountant"


"

We hebben een gezellige avond gehad in een sfeervolle omgeving met brandend hout vanuit een vuurkorf. De workshop werd verzorgd door inspirerende en enthousiaste coaches.

Bedankt. Met vriendelijke groeten, Ton van den berg Nederasselt.


"Ja, het was een groot succes! Mijn collega's vonden het een hele leuke verrassing en deden allemaal goed mee. Na afloop hebben we geborreld en daarna heerlijk Afrikaans gegeten. Ik kan terugkijken op een geslaagd feest! Dankzij jullie aandeel. Groetjes, Marjolijn Koot, senior management Ziggo"


"Wij en ons publiek hebben het enorm naar onze zin gehad! Wat een show zeg! Veel complimenten ontvangen.Groeten en nogmaals bedankt voor het mooie deel van jullie in dit optreden. (ook financieel)

Peter van Dool, Dool industries"


"Bij deze een kleine referentie van jullie inzet tijdens de teamdag. We hebben erg leuke reacties ontvangen! Iedereen vond het ontzettend leuk! De artiesten waren erg enthousiast en zorgen ervoor dat iedereen vrolijk mee deed. Van de Afrikaanse muziek, zang en dans moest je wel vrolijk en beweeglijk worden. Trouwens ook erg leuk dat we kleding konden lenen, dit gaf een extra sfeervol tintje. En wauw! wat waren Momo en Serge goed! Heel hartelijk bedankt voor jullie enthousiasme en inzet bij deze dag! Het is een aanrader.
Groetjes team ambulant BJB

Fanny Looijmans"


"We hebben een ontzettend leuke middag gehad met Momo. Na een wat aftastende start waarbij het muziekaal afstemmen nog wat oefening nodig had kwam er steeds meer energie in de groep en hebben we de middag feestelijk afgesloten. Het plezier en het enthousiasme van Momo droeg zeker bij aan de energie die er in de groep ontstond. We kijken terug op een erg leuke middag.  Vriendelijke groet, Kitty de Vos Sociotherapeut A Logeerhuis Villalama"


"Ik vond Kodjo zeer enthousiast. Maakte grapjes en zorgde voor een ongedwongen sfeer. Hij nam iedereen mee. Niemand haakte af. Zelfs niet tijdens het zingen! En dat had in mijn ogen ook te maken met zijn aanstekelijke enthousiasme. Petje af voor Kodjo! Met vriendelijke groet,

Stephan de Bruijn, corporate HR Wageningen UR."


"Conferenties, congressen en productpresentaties Opening Nationaal Food congres Kurhaus. "Jambo Afrika heeft op authentieke wijze met zang, trommels en dans de opening van het Nationaal Food congres verzorgd. Alle leden van de groep waren in witte kleding waarbij het bovenlijf voorzien was van bodypainting wat het geheel een zeer fraaie uitstraling gaf. Het overweldigende en meeslepende van deze groep en hun muziek maakte dat iedereen stil was en meteen bij de les. Een geweldig begin van het congres".

Team Business Connected organisatie Nationaal Food Congres."


"Ook wij kijken terug op een bijzondere en fijne introductie van ons concept 'Op Culinaire Safari'. Met name op het muzikale gedeelte met de waterdrums en body percussie kijken wij met het gehele Verstegen team met veel plezier terug. Ik kan u dan ook meegeven dat mede door de succesvolle introductie onze salesploeg in volle vaart onderweg is met het Afrika thema en de resultaten tot nu toe succesvol zijn. Nogmaals dank en daar waar mogelijk zal ik Jambo Afrika zeker adviseren voor een teambuilding sessie. Vriendelijke groet, Lida van Rij Marketing Manager
Verstegen Spices & Sauces"

"Alfredo en Kodjo hebben samen met de Amersfoortse danseres er een ONVERGETELIJKE SWINGENDE AVOND van ons GOED DOEL DINER gemaakt. Onze hartelijke dank voor jullie bijdrage! Met vriendelijke groet, Gert Thomassen

ICT Services en de Lions club."


"Wij hebben tijdens één van onze congressen bezoek gehad van Jambo Afrika. Op de expositie hebben de heren plaatsgenomen en hebben ze in de pauze voor muziek gezorgd in de vorm van Djembe en andere trommelende instrumenten. Klonk waanzinnig goed! We waren echt zeer tevreden over Jambo Afrika omdat ze zowel hard als zacht konden spelen en ENORM enthousiast en vriendelijk waren... Wat ons betreft ZEKER voor herhaling vatbaar! Aanrader dus!!!

Erica, centrum voor kennis en communicatie"


"Dit jaar hebben we de introductie van de februari-instroom aan de FEM van de HAN eens anders georganiseerd. Een workshop van Jambo Afrika onder leiding van Alfred met een rituele inleiding. Het was een groot succes.

Bedankt Jambo Afrika, Emmie Nas, trainer sociale en communicatieve vaardigheden"

Wij hebben het feestje erg leuk gevonden gister, zeker ook door de vrolijke, voor ons ook soms melancholieke, muzikale omlijsting. Het gaf echt een extra dimensie aan ons feest en dat kwam voornamelijk door de vriendelijkheid van Armand en Korandon. Ik heb het heel erg gewaardeerd dat ze zo enorm meewerkend en enthousiast waren en dat ze met hun muziek zo'n goede sfeer op mijn feest hebben gebracht.

We hebben veel positieve feedback gekregen op hun optreden en ook heel vaak de vraag "waar heb je die mannen gevonden?", dus wie weet hoe van het één het ander weer komt. En tout cas un grand merci!  Frans en Margo vd VeldenAfgelopen weekend is Jambo Africa bij ons geweest. Op een zondag….! Op 14 februari hebben we Valentijnsdag gevierd met een Meezingconcert, waarbij het thema Verbinding centraal stond. Als er één groep is die verbinding tot stand kan brengen, is dat Jambo Africa. Meer dan 100 mensen waren door het dolle heen tijdens het dansen en zingen, maar tevens aangenaam verstild toen de voorouders werden bedankt. Jambo bracht een indrukwekkend programma, waar nog weken, zo niet maanden over nagepraat wordt.


Beste medewerkers aan de Startdag,

Miriam met de mannen van Jambo,  Met zoveel mensen hebben we gewerkt om de Startdag tot een mooie, boeiende, informatieve, verbindende en leuke dag te maken. Dank jullie wel daarvoor.

De eerste reacties van de bezoekers, de vrijwilligers van VA, zijn lovend.

Ze zijn blij met de inhoudelijkheid van de dag en de fijne sfeer waarin de ontmoetingen plaatsvinden. Zo’n vorm van inspiratie, van begeestering kan hen en Vastenactie helpen tijdens de campagne én het dagelijks leven. Myriam Verwiel Vastenactie."Ik was net van plan je te gaan mailen om je te vertellen wat een geweldig leuke middag we gehad hebben! Echt iedereen was razend enthousiast, en ook het dansen  vond iedereen (inclusief mezelf) ontzettend leuk! We hadden echt het gevoel dat we hier nog wel uuuuuren mee door zouden willen gaan.

Dus: Hartelijk dank aan jou en je mannen voor deze geslaagde middag!

Mariska Schulte gaat het stukje over Jambo Afrika schrijven in Flair.  Vriendelijke groet Mirjam Veldhuis  


De djembe workshop maakte ons Multi culti festival mede tot een groot succes, iedereen was enthousiast.
Hartelijk dank voor jullie medewerking! Tine Casmir


Qua evaluatie heb ik geen verbeterpunten m.b.t. de samenwerking ;) Wat mij betreft is dat zo ontzettend soepel en prettig verlopen en dan ook nog eens de spijker op zijn kop slaan met de uiteindelijke act bij Mediaplaza. Wat mij betreft 100% gescoord!  Hartelijke groet,

Hannah Boere

Inspired byHallo Mirjam,

Wij kunnen eigenlijk alleen maar positief reageren op de teambuilding. Ik hoor alleen maar positieve verhalen.

Combinatie van muziek en dans werd erg gewaardeerd.

De workshop gevers (sorry ik heb de namen niet onthouden) waren erg enthousiast en hebben het leuk gebracht.

Verder veel waardering voor de koffie, thee en het ijs. En wat ERG fijn was is dat ons alles uit handen genomen werd en , ook jij, tot in de puntjes gezorgd hebt. Nogmaals super bedankt! Met vriendelijke groet,

Pleun van de Wal  Verdihuis Oss


"Authentiek, eyeopener en energizer!

Afgelopen dinsdag hebben wij als organisatiegroep de vakdagen service & intake geëvalueerd. Naast heel veel anderedingen is ook de workshop "verbinden met muziek" uitvoering besproken. Wij van voorbereidingsgroep waren vooraf al enthousiast maar zijn niet het meetpunt voor succes. Tijdens deze dagen stonden de bezoekers centraal. Ze beoordelen uiteindelijk de workshop (beleving).  Alle reacties zijn; of positief of heel positief. Dat kun je ook zien in de bijgevoegde presentatie. Dat is dus op de eerste plaats een groot compliment aan de artiesten en natuurlijk ook voor jou die dit program heeft vormgegeven.Zelf vat ik het graag samen met "Het dak eraf!" geweldig. Hierbij wil ik je namens de organisatie groep bedanken voor de mooie en inspirerende samenwerking. Goede feestdagen en graag tot een volgende keer.Met vriendelijke groet,  Robbert Rietveld POLITIE Gelderland Midden"


"Ons uitgangspunt was: een collectieve beweging vanuit je zelf. Dit is zeker gelukt. Goede reacties met een bijzonder optreden als afsluiting. Een positieve groet vanuit mijn werkplek in Gorinchem,

Yvonne Graaf servicepunt Gorinchem"


"Kodjo heeft het super gedaan!!!!!! Hij bracht het erg enthousiast en wist dat ook met gemak aan iedereen over te brengen. Erg inspirerend en met op de juiste momenten de nodige dosis humor. Kortom zeer geslaagd.  Wederom bedankt.  Groet, Mari Wingens  De Leijgraaf "


"Ik vond het een super leuke workshop en het eind optreden was echt spectaculair vooral op vrijdag wat een leuke verassing was dat!!Ik krijg nog steeds heel veel complimenten over Jambo Afrika. Van mij mag je mijn naam als referentie opgeven.  Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking en veel succes met Jambo Afrika.

Karin Arends Coach Teleservice Politie Gelderland-Midden"


 "I was out of the office yesterday so missed the chance to give you feedback earlier.  We really enjoyed the afternoon - everyone had a great time - it generated quite a lot of interest amongst the team and everyone was very relaxed, happy and talkative at the end of the afternoon.  We only realised right at the end that we had forgotten the clothes but no-one complained they were all really happy. Alfred in particular did an excellent job in getting participation going and in making sure everyone was involved and laughing.

Yours  Wendy Nutley, Bentley Support Service"


"De enige reactie die ik heb gehoord was: "Volgend jaar weer  Dat tekent wel de sfeer. Ik vond het gewoon top, zoals Serge de zaal mee kreeg. Ga zo door.

Stef Holding AOB Aalsmeer"


"De workshop was een heel erg groot succes! Het was het super! Iedereen deed erg enthousiast mee en  ik was verbaasd hoeveel er geleerd kon worden in zo'n korte tijd. Ik zag dat er gefilmd was, die filmpjes zou ik graag ontvangen als dat lukt. Tot een volgende keer!

Met hartelijke groeten / kind regards, Hanny vd Weerd, Specsavers"


"Wij hebben een leuke middag gehad met Kodjo. Hij is enthousiast en stimuleert mensen met humor om mee te doen. Wij zijn tevreden. Bedankt voor de prettige samenwerking! Met vriendelijke groet, Trees Peters Ambulant hulpverlener Entrea"


"Jambo Afrika heeft voor het evenement HRM Live! , op inspirerende wijze één van onze doelstellingen, het bevorderen van relatienetwerken bij HR-professionals, met succes gerealiseerd. Door de combinatie van ingetogen maar expressieve zang en muziek werd de juiste sfeer gecreëerd, waarbij de muziek als bindende factor werkte voor de HR-professionals. Ook kregen de congressisten van het congres ´Captains of HRM´, dat werd geopend door minister Ronald Plasterk, een warm onthaal op de vroege ochtend (7.30 uur), waardoor men al direct in een ontspannen sfeer met elkaar kon debatteren.

Mevr Meerwalt Amsterdam Rai"