Jambo Afrika

 Better together


Teams, reviews <<  Be all you can be


Het waren twee intensieve dagen maar wel erg leuk. De opkomst was goed, het weer was goed, de locatie was goed en het geheel, inclusief de muzikale omlijsting, werd erg gewaardeerd door ons én onze collega’s.

Zó leuk dat die de moeite nemen om dat met ons te delen.

Uiteraard waren er gedurende dag 1 wel wat verbeterpunten maar het is precies zoals je zei: geef duidelijk aan wat je van ze verwacht dan komt het allemaal goed! Als ‘begeleider’ heb ik vanaf minuut één erg veel lol gehad met de mannen. Ook voor hen was het intensief; ze stonden regelmatig verplicht in de ‘wacht-stand’ en dan duren de dagen natuurlijk wel lang.

Maar aan het eind van beide dagen bleken ze nog energie over te hebben; ze gingen helemaal los op het podium en hebben erg hun best gedaan om ons en onze collega’s  in beweging te krijgen. Tot slot: een collega van ons heeft een fotocollage van beide dagen gemaakt en die wil ik je niet onthouden: https://www.myalbum.com/album/XONIAz1RF9We

Fijn weekend, bedankt voor alles en groeten aan de mannen,

Evie van Zeist  Kadaster

"Ik was net van plan je te gaan mailen om je te vertellen wat een geweldig leuke middag we gehad hebben! Echt iedereen was razend enthousiast, en ook het dansen  vond iedereen (inclusief mezelf) ontzettend leuk! We hadden echt het gevoel dat we hier nog wel uuuuuren mee door zouden willen gaan. Dus: Hartelijk dank aan jou en je mannen voor deze geslaagde middag! Mariska Schulte gaat het stukje over Jambo Afrika schrijven in Flair.  Vriendelijke groet Mirjam Veldhuis  

Hoi Mirjam, Ik wil eerst even zeggen.. het was fantastisch, geweldig en echt boven verwachting!!! Wat een toppers zijn jullie ;)

We zijn zo enthousiast dat we Jay(z?) heel graag nog een keer willen inhuren, voor de bruiloft (6-12) om nog meer te leren van de dans, als dat mogelijk is? Deze keer wel gewoon in NL. 

We hebben filmpjes van de workshop, die zal ik tzt nog even doorsturen! :)

Groetjes, Naomi

Heey Mejuffrouw Koenen, Zelf heb ik de afgelopen 3 weken de muziekdocenten mogen ontvangen en voorzien van koffie en fris tijdens het zomerprogramma. Ik heb alleen maar plussen! Ze doen het erg leuk en het is bewonderingswaardig hoe zij zelfs de meest verlegen bezoekers mee weten te krijgen. In de dagrapporten van de  balie stonden bijna iedere programmering dag complimenten van bezoekers over het leuke en mooie programma. Met vriendelijke groet, Debbie Schinkel reserveringen 

Hoi Mirjam Ik vond het een geweldig fijne ervaring om met jullie mijn feestje te delen.De jongens, prachtige bescheiden kerels, deden het geweldig, ze hebben de verwachtingen ruim overtroffen!

Natuurlijk had ik nog graag de maskers gehad, maar die heb ik zelf ook genoeg op mijn kamer hangen, dus het was goed zo.

Ook geweldig hoe ze de gasten een beetje actief hebben gekregen, zelfs ik deed mee. Misschien is het een idee, om ook wat meer over de liedjes en de muziek te vertellen, waar ze over zingen of waar de muziek vandaan komt. De reacties van de mensen waren erg positief, en via mij kunnen ze altijd bij jullie terecht,  als het aan mij ligt!

Ik wens jullie verder heel veel succes, en als het aan mij ligt, ik zeg het voort!! Groetjes, Peter V.

De muzikanten van Jambo Afrika zorgde voor een hele speciale sfeer tijdens onze avondopenstelling in Expeditie Zoo Parc Overloon. Door het hele park was het getrommel en gezang te horen, waardoor je je nog meer op expeditie waande. Van de bezoekers kregen we erg leuke en positieve reacties over de entourage tijdens de avond. Steven van den Heuvel

1e medewerker Dierverzorging/Facilitaire Dienst

Beste Mirjam, We hebben genoten van de muziek; het paste goed in de sfeer die we voor ogen hadden. De mannen hebben fijn gespeeld en communicatie ging soepel.  Enige feedback dat geluid iets te hard was voor wie wilde praten in de zaal. Achteraf was versterking misschien niet nodig of iets minder.  We waren zeer tevreden.

Groet, Riet

Bedankt voor het regelen van een geweldige avond. We hebben met zijn allen intens genoten. Mijn collega's raken niet uitgesproken. Ook de manier waarop de workshop gegeven wordt is in 1 woord fantastisch!

Vooral de manier waarop de coach Alfred het allemaal bracht was super. Vol humor en vrolijkheid. Ook de andere heer, ik neem aan dat hij Kodjo is, straalde veel plezier uit. Al bij al een heel geslaagde avond, boordevol gelach en heel veel lol. Ik hoop dat de heren ook een beetje plezier hebben gehad.

Met vriendelijke groet, Ingrid Terborg. Delta Lloyd Amsterdam

Hallo Mirjam,

Wij kunnen eigenlijk alleen maar positief reageren op de teambuilding. Ik hoor alleen maar positieve verhalen. Combinatie van muziek en dans werd erg gewaardeerd. De workshop gevers (sorry ik heb de namen niet onthouden) waren erg enthousiast en hebben het leuk gebracht. Verder veel waardering voor de koffie, thee en het ijs. En wat ERG fijn was is dat ons alles uit handen genomen werd en , ook jij, tot in de puntjes gezorgd hebt. Nogmaals super bedankt! Met vriendelijke groet,

Pleun van de Wal  HRM Verdihuis Oss

Hallo Mirjam,

Ja, het zit er op deze editie. Wij zijn zeer tevreden over wat we hebben neer kunnen zetten, ook over Jambo hoor ik alleen maar goede geluiden.De bezoekersaantallen hadden we vooraf iets hoger ingeschat, maar toch nog wel succesvol evenement geweest. Klaas-Jan Leininga Event manager Beekse Bergen

Ons uitgangspunt was: een collectieve beweging vanuit je zelf. Dit is zeker gelukt. Goede reacties met een bijzonder optreden als afsluiting. Een positieve groet vanuit mijn werkplek in Gorinchem,

Yvonne Graaf servicepunt Gorinchem

Qua evaluatie heb ik geen verbeterpunten m.b.t. de samenwerking ;) Wat mij betreft is dat zo ontzettend soepel en prettig verlopen en dan ook nog eens de spijker op zijn kop slaan met de uiteindelijke act bij Mediaplaza. Wat mij betreft 100% gescoord!  Hartelijke groet,

Hannah Boere Inspired by

Kodjo heeft het super gedaan!!!!!! Hij bracht het erg enthousiast en wist dat ook met gemak aan iedereen over te brengen. Erg inspirerend en met op de juiste momenten de nodige dosis humor. Kortom zeer geslaagd.  Wederom bedankt.  Groet, Mari Wingens  De Leijgraaf "

 "I was out of the office yesterday so missed the chance to give you feedback earlier.  We really enjoyed the afternoon - everyone had a great time - it generated quite a lot of interest amongst the team and everyone was very relaxed, happy and talkative at the end of the afternoon.  We only realised right at the end that we had forgotten the clothes but no-one complained they were all really happy. Alfred in particular did an excellent job in getting participation going and in making sure everyone was involved and laughing.

Yours  Wendy Nutley, Bentley Support Service"

Het optredem op de 26ste was heel geslaagd. De collega's waren erg enthousiast en hebben een nieuwe ervaring opgedaan en zeker de meerwaarde voor onze leerlingen gezien. De energie van de artiesten is fantastisch en aanstekelijk!  Annemarie Doll JTC College Roosendaal

De workshop was een heel erg groot succes! Het was het super! Iedereen deed erg enthousiast mee en  ik was verbaasd hoeveel er geleerd kon worden in zo'n korte tijd. Ik zag dat er gefilmd was, die filmpjes zou ik graag ontvangen als dat lukt. Tot een volgende keer!

Met hartelijke groeten / kind regards, Hanny vd Weerd, Specsavers"

Wij en ons publiek hebben het enorm naar onze zin gehad! Wat een show zeg! Veel complimenten ontvangen.Groeten en nogmaals bedankt voor het mooie deel van jullie in dit optreden. (ook financieel)

Peter van Dool, Dool industries"

"Ik vond het een super leuke workshop en het eind optreden was echt spectaculair vooral op vrijdag wat een leuke verassing was dat!!Ik krijg nog steeds heel veel complimenten over Jambo Afrika. Van mij mag je mijn naam als referentie opgeven.  Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking en veel succes met Jambo Afrika.

Karin Arends Coach Teleservice Politie Gelderland-Midden"

"We hebben een ontzettend leuke middag gehad met Momo. Na een wat aftastende start waarbij het muziekaal afstemmen nog wat oefening nodig had kwam er steeds meer energie in de groep en hebben we de middag feestelijk afgesloten. Het plezier en het enthousiasme van Momo droeg zeker bij aan de energie die er in de groep ontstond. We kijken terug op een erg leuke middag.  Vriendelijke groet, Kitty de Vos Sociotherapeut A Logeerhuis Villalama"

Vandaag ben ik weer terug op kantoor na donderdag. En hier is iedereen giga enthousiast. Iedereen krijgt ’n big smile als er weer over gepraat wordt.

Nogmaals bedanktt Met vriendelijke groet, Lonneke van den Bergh, salaris administratie CGM Cuijk

Hoi Mirjam, ik  heb Mercedes te pakken gekregen om na te praten over het evenement op 13 december. Hij vertelde me dat hij jullie optredens heel erg leuk vond, vooral in de omgeving van de Bush.  Hij was heel tevreden Mirjam, en blij dat hij dit er bij had gereserveerd tijdens zijn evenement.

 Leuk toch zo? Voor nu fijne dagen en een prachtig 2017!  Op naar voortzetting van onze samenwerking.
Edith Langkamp, sales & events Burgers Zoo

Jambo Afrika heeft een optreden gedaan voor onze General managers meeting van Mövenpick hotels wereldwijd. De artiesten waren flexibel een paste zich prima aan tijdens de avond. Erg goed in het opbouwen van een climax en het publiek er in te betrekken. Uiteindelijk stonden ze alle 100 op de dansvloer een Afrikaanse dans te doen! Prima georganiseerd, en precies wat we zochtengroet Daniel Kaan Director of Food & Beverage Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre"

Dag Mirjam, iedereen is dik tevreden over het optreden van Voodoo Vibes. Zij hebben gezorgd voor een goede en sterke afsluiting van het Mifgash festival.

Dus wie weet wat de toekomst nog brengt.

Succes&vriendelijke groeten,

Henk van der Zand evenementenbureau.

Beste Mirjam, Hierbij wil ik je nog bedanken voor de prettige samenwerking! Namens de medewerkers en directie van Burgers’ Zoo geven wij Jambo Afrika een dikke Puim!! Onze gasten (en wij J) hebben genoten van de activiteiten, muziek en gekostumeerde dansers! Nogmaals dank. Simone Sanders Hoofd Events

Dag Mirjam,Wij en zeker onze baas hebben genoten van de Afrikaanse klanken bij aankomst. Prachtige instrumenten ook.

Bij het interactieve deel dacht ik aanvankelijk; dit gaat lang duren en de lat wordt wel hoog gelegd maar daardoor zijn we wel tot een mooi resultaat gekomen.

Hartelijk dank en fijne vakantie.

Met vriendelijke groet, Iepke Jansen

Ik wil jou graag bedanken voor de inzet van Jambo Afrika, we hebben genoten van de artiesten, naast muzikaal sterk  enorm fijne entertainers.  Marcel van den Boogaard JBZ Clean care

Alles is naar wens verlopen. De collega's waren erg enthousiast over de workshop voor zover ik heb kunnen beoordelen. Ik heb zelf niet deelgenomen aan de workshop, maar Wil wel, misschien heeft Wil nog evaluatiepunten. Hartelijke groeten en ook een prettige zomer(vakantie) toegewenst!

Jessica

Ik vond Kodjo zeer enthousiast. Maakte grapjes en zorgde voor een ongedwongen sfeer. Hij nam iedereen mee. Niemand haakte af. Zelfs niet tijdens het zingen! En dat had in mijn ogen ook te maken met zijn aanstekelijke enthousiasme. Petje af voor Kodjo! Met vriendelijke groet,

Stephan de Bruijn, corporate HR Wageningen UR."

Authentiek, eyeopener en energizer!

Afgelopen dinsdag hebben wij als organisatiegroep de vakdagen service & intake geëvalueerd. Naast heel veel anderedingen is ook de workshop "verbinden met muziek" uitvoering besproken. Wij van voorbereidingsgroep waren vooraf al enthousiast maar zijn niet het meetpunt voor succes. Tijdens deze dagen stonden de bezoekers centraal. Ze beoordelen uiteindelijk de workshop (beleving).  Alle reacties zijn; of positief of heel positief. Dat kun je ook zien in de bijgevoegde presentatie. Dat is dus op de eerste plaats een groot compliment aan de artiesten en natuurlijk ook voor jou die dit program heeft vormgegeven.Zelf vat ik het graag samen met "Het dak eraf!" geweldig. Hierbij wil ik je namens de organisatie groep bedanken voor de mooie en inspirerende samenwerking. Goede feestdagen en graag tot een volgende keer.Met vriendelijke groet,  Robbert Rietveld POLITIE Gelderland Midden"

Wil je namens ons de Afrikaanse band aub bedanken voor afgelopen zaterdag? Ik heb er echt veel leuke reacties op gekregen en ook Mario vond ze erg leuk en goed!!! Ook voor jou uiteraard nog een dankjewel voor het meedenken en regelen!

 Alvast bedankt. Grtn,

 Karin

Afgelopen weekend is Jambo Africa bij ons op school geweest. Op een zondag….! Op 14 februari hebben we Valentijnsdag gevierd met een Meezingconcert, waarbij het thema Verbinding centraal stond. Als er één groep is die verbinding tot stand kan brengen, is dat Jambo Africa. Meer dan 100 mensen waren door het dolle heen tijdens het dansen en zingen, maar tevens aangenaam verstild toen de voorouders werden bedankt. Jambo bracht een indrukwekkend programma, waar nog weken, zo niet maanden over nagepraat wordt

We hebben gisteren een erg leuke dag gehad met ons team. Dit mede dankzij jullie workshop. Ik heb er enthousiaste reacties op gehad. Helaas heb ik Alfred niet meer persoonlijk kunnen bedanken. 

Met vriendelijke groet,

Anne de Coole Maatschappelijk Werker RMC Radius

Hoewel het "no stress" van Alfred nog niet altijd doorkwam, hebben we er toch wat van gemaakt. En we waren blij dat we zoiets moois samen konden maken. De MT-dagen waren een succes en de zang en djembe onder de enthousiaste leiding van Afred was een belangrijke bijdrage. We praten er nog over. Dus wat ons betreft was het helemaal naar wens.

M.vr.groet, Maria Vincent management assistant Ola Productie B.V. Hellendoorn"

Ook wij kijken terug op een bijzondere en fijne introductie van ons concept 'Op Culinaire Safari'. Met name op het muzikale gedeelte met de waterdrums en body percussie kijken wij met het gehele Verstegen team met veel plezier terug. Ik kan u dan ook meegeven dat mede door de succesvolle introductie onze salesploeg in volle vaart onderweg is met het Afrika thema en de resultaten tot nu toe succesvol zijn. Nogmaals dank en daar waar mogelijk zal ik Jambo Afrika zeker adviseren voor een teambuilding sessie. Vriendelijke groet, Lida van Rij Marketing Manager
Verstegen Spices & Sauces"

Jambo Afrika heeft voor het evenement HRM Live! , op inspirerende wijze één van onze doelstellingen, het bevorderen van relatienetwerken bij HR-professionals, met succes gerealiseerd. Door de combinatie van ingetogen maar expressieve zang en muziek werd de juiste sfeer gecreëerd, waarbij de muziek als bindende factor werkte voor de HR-professionals. Ook kregen de congressisten van het congres ´Captains of HRM´, dat werd geopend door minister Ronald Plasterk, een warm onthaal op de vroege ochtend (7.30 uur), waardoor men al direct in een ontspannen sfeer met elkaar kon debatteren.

Mevr Meerwalt Amsterdam Rai"

"Wij hebben een leuke middag gehad met Kodjo. Hij is enthousiast en stimuleert mensen met humor om mee te doen. Wij zijn tevreden. Bedankt voor de prettige samenwerking! Met vriendelijke groet, Trees Peters Ambulant hulpverlener Entrea"

"Ja, het was een groot succes! Mijn collega's vonden het een hele leuke verrassing en deden allemaal goed mee. Na afloop hebben we geborreld en daarna heerlijk Afrikaans gegeten. Ik kan terugkijken op een geslaagd feest! Dankzij jullie aandeel. Groetjes, Marjolijn Koot, senior management Ziggo"

"Alfredo en Kodjo hebben samen met de Amersfoortse danseres er een ONVERGETELIJKE SWINGENDE AVOND van ons GOED DOEL DINER gemaakt. Onze hartelijke dank voor jullie bijdrage! Met vriendelijke groet, Gert Thomassen

ICT Services en de Lions club."

"Wij hebben tijdens één van onze congressen bezoek gehad van Jambo Afrika. Op de expositie hebben de heren plaatsgenomen en hebben ze in de pauze voor muziek gezorgd in de vorm van Djembe en andere trommelende instrumenten. Klonk waanzinnig goed! We waren echt zeer tevreden over Jambo Afrika omdat ze zowel hard als zacht konden spelen en ENORM enthousiast en vriendelijk waren... Wat ons betreft ZEKER voor herhaling vatbaar! Aanrader dus!!!

Erica, centrum voor kennis en communicatie"

"Dit jaar hebben we de introductie van de februari-instroom aan de FEM van de HAN eens anders georganiseerd. Een workshop van Jambo Afrika onder leiding van Alfred met een rituele inleiding. Het was een groot succes.

Bedankt Jambo Afrika, Emmie Nas, trainer sociale en communicatieve vaardigheden"


"Bij deze een kleine referentie van jullie inzet tijdens de teamdag. We hebben erg leuke reacties ontvangen! Iedereen vond het ontzettend leuk! De artiesten waren erg enthousiast en zorgen ervoor dat iedereen vrolijk mee deed. Van de Afrikaanse muziek, zang en dans moest je wel vrolijk en beweeglijk worden. Trouwens ook erg leuk dat we kleding konden lenen, dit gaf een extra sfeervol tintje. En wauw! wat waren Momo en Serge goed! Heel hartelijk bedankt voor jullie enthousiasme en inzet bij deze dag! Het is een aanrader.
Groetjes team ambulant BJB

Fanny Looijmans"