Jambo Afrika

 Better together


Voor het onderwijs: workshops en shows   Shine!


Afrika heeft leerlingen veel positiefs te bieden in het VO het PO en het speciale onderwijs. Expressie, muziek en verbinding dat zijn de kernwoorden. De Afrikaanse artiesten zijn de dragers van deze kennis van muziek en cultuur. Zij komen die kennis met jullie delen. Vol enthousiasme komen ze op jullie school en verzorgen allerlei workshops en optredens. De vibraties van de djembe ritmes gonzen door de gangen van de school. Er klinken overal vrolijke melodiĆ«en.

De school is ondergedompeld in Afrikaanse sferen en iedereen is een fantastische ervaring rijker. 

De leerlingen wanen zich een dag in de Afrikaanse binnenlanden.

Omdat de wereld groter is dan je huis, je vriendenkring, je stad en je land....geniet ervan!
7 Workshops percussie: doun doun, waterdrums, djembe, aoko, bodypercussie, bambou percussie, boomwhackers, 


11 Workshops dans: contemporaine, gumboot, sabar, Afro house, soukous, couper decaler, azonto, urban, bachata, zaouli, malinke.
6 Workshops zang: Ghanese gospel, Yoruba zang, rap, Malinke zang, Zulu zang en Pygmee zang.De mega workshop,voor een smal budget hebben we een grootse oplossing namelijk: 

De Jambo Mega workshop verzorgd door 2 tot 4 professionele artiesten voor 100 tot 200 leerlingen.Jambo Afrika heeft spiksplinternieuw programma voor de hele school namelijk: Jambo The village. Stel je eens voor dat hele school transformeert in een Afrikaans dorp. Muziek en dans workshops en concerten overal, een verhalenverteller, decoraties en hapjes maken het feest compleet.